logo

picture picture picture picture picture picture picture
contact button phone contact button mail

VVS Mesteren A/S

VVS Mesteren A/S startede som en en-mands virksomhed tilbage i 1953. Ideen var dengang, som i dag, at kunne levere alle de VVS-løsninger, som boligselskaber, virksomheder og private kunder har behov for - lige fra de helt små & enkle, til de helt store og komplekse opgaver.

Fra dags dato råder vi over 5 veluddannede medarbejdere, eget værksted i Øster Ulslev og en døgnservice.

Løbende investeringer i virksomheden, gode underleverandører samt vores personlige service gør os til en stærk totalleverandør indenfor VVS & Blik arbejde.

Med os er du sikker på at få en VVS-løsning, der dækker dit behov.

Baggrund

Firmaet blev grundlagt tilbage i 1953 af Helmer Andersen. Hovedaktiviteterne dengang var smedearbejde, reparation af cykler og skoning af heste.

I 1964 overtog sønnen, Eilif Andersen, hvad der dengang hed "Øster Ulslev Smede- og Maskinforretningen." Oprindeligt blev smedien videreført, men senere kom også vvs-arbejde dertil..

I juli 2000 trak Eilif Andersen sig tilbage i en alder af 64 år og overdrog forretningen - nu kaldet VVS Mesteren A/S - til sin søn Lars Andersen, som er gået i kompaniskab med Vagn Pedersen (Vagns VVS A/S) og har dannet aktieselskabet.

Lokalområdet

Siden firmaets oprindelse har forretningen interesseret sig i lokalområdet. Helt tilbage fra de første dage og til den dag i dag, udfører firmaet meget arbejde for både private og erhvervskunder.

Med det store engagement i lokalområdet, valgte firmaet også at tage interesse i lokalsporten og støtte op om de unge idrætsudøvere på Lolland. Derfor yder de et bidrag til følgende:

« B1990
« DMI Fodboldklub
« Vantore Håndboldklub
« Øster Ulslev Boldklub